Produkty objęte wsparciem

Kiełbasa po świniobiciu

  • Kiełbasa po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera mięso wieprzowe średnio rozdrobnione z widoczną galaretą. Masa przyjmuje kształt słoika stanowiącego opakowanie wyrobu. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta.Kosztując tradycyjną kiełbasę po świniobiciu przywołujemy nutę smaków dzieciństwa. Kiełbasę po świniobiciu wyróżnia bardzo ważna cecha, niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Produkt ten idealnie nadaje się do pokrojenia i obłożenia nim kanapki, do spożycia na zimno.
  • Składniki: mięso wieprzowe 85%, woda, żelatyna, peklosól, glukoza, białko wieprzowe, ekstrakty przypraw, cukier, przyprawy, aromat, bulion warzywny
  • Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
  • Przechowywanie: w temp. +4oC do +8oC
  • Forma pakowania: słoik twist, 230g, zgrzewka (10szt)

Kiełbasa biała

  • Kiełbasa biała w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera mięso wieprzowe średnio rozdrobnione z widoczną galaretą. Masa przyjmuje kształt słoika, stanowiącego opakowanie wyrobu. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta.Kosztując kiełbasę białą przywołujemy smaki z domu rodzinnego. Kiełbasę białą wyróżnia bardzo ważna cecha, niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Produkt ten idealnie nadaje się do pokrojenia i obłożenia nim kanapki, do spożycia na zimno.
  • Składniki: mięso wieprzowe 76%, woda, żelatyna, peklosól, sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy, glukoza, białko wieprzowe, cukier, aromat, ekstrakty przypraw
  • Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
  • Przechowywanie: w temp. +4oC do +8oC
  • Forma pakowania: słoik twist, 230g, zgrzewka (10szt)

Gulasz angielski

  • Gulasz angielski w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera kawałki mięsa wieprzowego w otoczeniui galarety. Masa przyjmuje kształt słoika, stanowiącego opakowanie wyrobu. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta. Smak delikatny, aczkolwiek wyrazisty, także przez obecność galarety. Gulasz angielski wyróżnia bardzo ważna cecha, niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Gulasz należy pokroić i obłożyć nim kanapkę, do spożycia na zimno.
  • Składniki: mięso wieprzowe 77%, woda, żelatyna, peklosól, glukoza, białko wieprzowe, ekstrakty przypraw, cukier, aromat, przyprawy, bulion warzywny
  • Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
  • Przechowywanie: w temp. +4oC do +8oC
  • Forma pakowania: słoik twist, 230g, zgrzewka (10szt)

Wieprzowina po świniobiciu

  • Wieprzowina po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera kawałki mięsa wieprzowego gotowanego z widoczną galaretą. Barwa jasno różowa, masa produktu zwarta, krucha. Masa przyjmuje kształt słoika, stanowiącego opakowanie wyrobu. Idealnie nadaje się na kanpki, do spożycia na zimno. Wieprzowina po świniobiciu jest kolejną propozycja na szybki obiad.
  • Składniki: mięso wieprzowe 60%, woda, żelatyna wieprzowa, sól, przyprawa-gorczyca, cukier, aromat, bulion warzywny, ekstrakty przypraw
  • Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
  • Przechowywanie: w temp. +4oC do +8oC
  • Forma pakowania: słoik twist, 230g, zgrzewka (10szt)

Mięsiwo staropolskie

  • Mięsiwo staropolskie w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera mięso wieprzowe, które jest zasmażane w sosie własnym, przyprawione naturalnymi przyparawami. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta, z widocznym tłuszczykiem, który wytwarza się w procesie smażenia , dzięki czemu mięsiwo lepiej rozsmarowywuje się na kanapce. Kosztując mięsiwo staropolskie przywołujemy nutę smaków dzieciństwa. Cechą charakterystyczną tego produktu jest niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Produkt ten idealnie nadaje się do obłożenia nim kanapki, do spożycia na zimno. Chleb posmarowany mięsiwem smakuje wyśmienicie!
  • Składniki: 100g wyrobu zostało wyprodukowane ze 105g mięsa, mięso wieprzowe, woda, sól, pieprz czarny, majeranek, cebula płatki/granulat, czosnek granulat, czosnek
  • Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
  • Przechowywanie: w temp. +4oC do +8oC
  • Forma pakowania: słoik twist, 230g, zgrzewka (8szt)

Golonka pieczona

  • Golonka pieczona w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera trybowaną golonkę przednią ze skórą otoczone galaretą. Golonka ma smak i zapach charakterystyczny dla gotowanego mięsa wieprzowego, wyczuwalny zapach przypraw. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i bardzo apetyczna. Produkt ten należy spożywać na zimno do obłożenia na kanpkę, można również kosztować golonkę na ciepło i stanowi to szybki do zrobienia np. obiad czy pyszna kolację.
  • Składniki: mięso wieprzowe z golonki 60%, woda, żelatyna wieprzowa, sól, przyprawy
  • Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
  • Przechowywanie: w temp. +4oC do +8oC
  • Forma pakowania: słoik twist, 230g, zgrzewka (8szt)

Specjał golonkowy

  • Specjał golonkowy to porodukt produkowany metodą tradycyjną. Specjał golonkowy to mięso z trybowanej golonki otoczone zwartą i przeźroczystą galaretą, zamknięte w słoiku. Barwa zewnętrzna w kolorze jasno różwoym. Produkt ten należy spożywać na zimno, do pokrojenia i obłożenia na kanapkę. Dla smakoszy golonki w każdej postaci, ten produkt stanowi ucztę smakową. Mięso jest aromatyczne i kruche
  • Składniki: mięso wieprzowe 64%, woda, sól, skrobia ziemniaczana, pieprz, białko sojowe, białko wieprzowe kolagenowe
  • Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
  • Przechowywanie: w temp. +4oC do +8oC
  • Forma pakowania: słoik twist, 230g, zgrzewka (10szt)